Gegevensoverdracht

ZOLL RescueNet® Code Review software voor gegevensbeheer … gratis download voor ALLE klanten van ZOLL.

U heeft uw AED Plus® of AED Pro® gebruikt bij een slachtoffer van een acute hartstilstand en nu wilt u de gegevens van de interventie doorsturen naar het ziekenhuis of naar andere bevoegde medische professionals. Met de software van ZOLL Medical is dat eenvoudig om te doen. U kunt uw gegevens eenvoudig overbrengen van uw AED naar een computer of een pda.

Met RescueNet Code Review heeft u slechts een AED en een computer met een infraroodpoort nodig (als uw computer geen infraroodpoort heeft, is deze verkrijgbaar bij gespecialiseerde computerwinkels).

RescueNet Code Review legt de reanimatiegegevens van ZOLL defibrillators elektronisch vast en verwerkt de informatie. Code Review geeft beoordelingen over de ECG-golfvormen, het compressietempo en de compressiediepte bij reanimatie. Deze informatie draagt bij aan het verbeteren van trainingen en processen.

  • RescueNet Code Review standaard editie – Deze gratis downloadbare software is de basisversie van het RescueNet Code Review-pakket. Deze versie maakt het de gebruiker mogelijk het volledige eerstehulpproces te controleren, inclusief ECG- en reanimatiegegevens. Het is mogelijk de op de AED Plus verzamelde gegevens samen te voegen met EMS-gegevens van de ZOLL E Series® en X Series® voor verdere beoordeling.
  • ZOLL Data Retriever – Wanneer u de software installeert op een pocket-pc-pda, kunt u de gegevens van de gehele interventie via de infraroodpoort downloaden. De opgeslagen gegevens zijn vervolgens over te zetten naar een computer met RescueNet Code Review voor de beoordelingen en analyses.
  • Download voor gedetailleerde informatie over functies de RescueNet Code Review Snelstartgids

Code Review 1

Weergave van compressiediepte en -tempo van reanimatie

Code Review 2

Vergrote weergave van ECG met ventriculaire fibrillatie en toediening van eerste schok

Code Review 3

Weergave van vergroot gebied van de gehele ECG

Code Review 4

Weergave van analyse met overzicht van reanimatiediepte, -tempo, -inschakelduur en algehele kwaliteit van de schok

Gratis download Code Review Software

Distributeurs