Welkom bij de sectie distributeurs van de ZOLL AED-website

Of u nu een bestaande zakenpartner bent of op zoek bent naar nieuwe uitdagende zakelijke kansen, de volgende pagina’s informeren u hierover. Deze informatie is momenteel nergens anders beschikbaar.

We verkopen de ZOLL AED Plus® hoofdzakelijk via een netwerk van erkende distributeurs en zakenpartners. Wij werken graag samen met bedrijven die excelleren, die beschikken over een ondernemende bedrijfscultuur en die zich willen inzetten om de resultaten van reanimatie te verbeteren.

Waarom een ZOLL distributeur worden?

Als internationale onderneming met hoge standaarden, kunnen wij uw klanten een uniek en uitstekend product bieden. We hebben een speciaal partnerschapsprogramma voor distributeurs. Bovendien opereren we in een snel groeiende markt.

De AED Plus is uitgerust met Real CPR Help®, een instrument dat realtime feedback geeft om te helpen de reanimatie goed uit te voeren en de werkelijke kwaliteit van de reanimatie beoordeelt. Gesproken en afleesbare berichten helpen u bij de reanimatie, zodat u met vertrouwen en in alle duidelijkheid de juiste handelingen kunt toepassen.

 • Drukt u niet hard genoeg? De AED vertelt u wanneer u harder moet drukken.
 • Drukt u hard genoeg? Dan zegt de AED: ‘Goede hartmassage’.
 • Drukt u niet snel genoeg? Een metronoom geeft het juiste tempo aan.
 • U krijgt zelfs – realtime – de diepte van elke compressie te zien.
 • Nog niet begonnen? De AED Plus vraagt u opnieuw om te beginnen.
 • Compressies onderbroken? De AED zegt dat u moet doorgaan.

ZOLL is van mening dat een AED niet alleen schokken toe moet dienen. Een AED hoort de hulpverlener ook te helpen om een reanimatie van hoge kwaliteit te leveren. Met als doel dat alle slachtoffers van een hartstilstand een optimale behandeling krijgen.

ZOLL's partnerschapsprogramma voor distributeurs

De verkoop van de AED’s van ZOLL die toegankelijk zijn voor het brede publiek geschiedt via onze distributiepartners. Al onze partners worden ondersteund door ZOLL's speciale Verkoopmanager Distributeurs. Hier zijn een aantal voordelen die ZOLL zijn partners biedt:

 • Een speciale Account Manager.
 • Uw Account Manager zal uw verkoopteam ondersteunen met training over ZOLL-producten en hen helpen bij het afsluiten van zakelijke overeenkomsten.
 • Sales leads die via onze website of andere marketingactiviteiten van ZOLL worden gegenereerd, worden doorgestuurd naar onze zakenpartners die in de specifieke marktsectoren werkzaam zijn.
 • Met deze speciale website verschaft ZOLL online informatie aan al onze distributiepartners.
 • Wij leveren materiaal voor marketing aan onze distributiepartners, inclusief ontwerp en controle van eindversies.

 Als u een wachtwoord nodig heeft om in te loggen in het gedeelte voor distributeurs, vul dan het volgende formulier in om een inlogwachtwoord aan te vragen.

Klik hier voor wachtwoord