Technische Dienst

De Technische Dienst van ZOLL levert technische ondersteuning van topklasse in Nederland, België en Luxembourg. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan al onze klanten staat hoog in het vaandel bij ons technische ondersteuningsteam. Onze hoog opgeleide en deskundige medewerkers hebben uitgebreide ervaring met technische en klinische toepassingen, medische elektronica en kwaliteitscontroleprocessen. Wij leveren klanten een breed spectrum aan diensten in de drie belangrijkste gebieden van de reanimatiemarkt: ziekenhuis, voorafgaand aan ziekenhuisopname en publiek toegankelijk.

Reparaties

De ZOLL AED Plus® en AED Pro® leveren we beide met 5 jaar garantie voor echte gemoedsrust en eenvoudig beheer. Neem in het zeldzame geval dat een apparaat defect raakt, contact op met onze Technische Dienst voor assistentie op +31 481 366 425. Eventuele reparaties voeren de opgeleide servicemonteurs uit in de fabriek van de Technische Dienst van ZOLL Medical. Certificering van de units vindt plaats op basis van een foutcontrole zoals vermeld in de bijpassende onderhoudshandleiding. Als een ISO 9001 gecertificeerde instelling bewaren we alle opleidingsgegevens van elke werknemer en streven we ernaar het hoogste kwaliteitsniveau te leveren bij het onderhoud van alle producten van ZOLL.

Upgrades van apparaten

De Technische Dienst van ZOLL Medical voert alle upgrades uit volgens de betreffende kwaliteitsnormen. Om aan de behoeften van onze klanten te beantwoorden bieden we richtlijnen voor upgrades. Neem voor meer informatie contact op met de administrateur van onze Technische Dienst op +31 481 366 425.

Kwaliteitsverbintenis

Wij zetten volledig in op goede klantenservice en samenwerkingsverbanden op de lange termijn – met zowel grote als kleine klanten. Hierdoor bent u bij aanschaf van een ZOLL AED verzekerd van een betrouwbaar product.